Avanceret teknologi

- helt enkelt

Smart er ikke = svært

bosoLog kræver ikke noget teknisk setup eller dyrt software – du kan være i gang på 10 min.

1

En bosoLog sensor sættes på dit produkt eller i transportkassen, og opsamler og datalogger præcise oplysninger om produktets bevægelser og hændelser. BosoLog sensoren er kompakt med batteri (levetid i op til flere år) og SIM kort inkluderet.

2

bosoLog sensoren registrerer ved hjælp af GPS tracker- og GSM-teknologi, alt hvad du sætter den til. For eksempel temperaturmåling, fugtighedsmåling, stødmåling og gps sporing. Du kan til enhver tid ændre værdier og måleintervaller.

3

Alle data fra din bosoLog sensor sendes til vores cloud baserede datalogger webservice. Med et online login har du her adgang til at se historiske data, styre planlægning af vedligehold og reservationer og opsætte alarmer.

box + software + Log = bosoLog

Din brugerflade. Nem at betjene

Log ind på portalen

Med et online login kan du tilgå vores webservice fra din mobil, tablet eller desktop. Her kan du nemt få et grafisk overblik over alt, hvad du har valgt dit bosoLog multisensor datalogger system skal registrere. Skalaen er angivet i procenter med relative værdier. Det er også muligt at fremhæve specifikke værdier.

Se alle detaljer om din vare

Du kan også flytte tidslinjen (den gule lodrette linje). Så vil du i tabellen udelukkende se de hændelser, der er sket på det aktuelle tidspunkt. Samtidig vil produktets placering på det specifikke tidspunkt også fremgå af kortet. Og de modsvarende data vil blive fremhævet i ”logbogen”.

Nysgerrig?

Vi svarer med glæde på dine spørgsmål. Skriv eller ring til os med det samme